Представят проектите за АРТ ЗОНА ХАСКОВО

контакти

Община Хасково и регионалните структури на Камара на архитектите и Съюза на архитектите организират пленер АРТ ЗОНА ХАСКОВО. Той е за идеен архитектурен проект за Арт зона в пешеходен център на гр. Хасково, пространството между  ул. „Отец Паисий“, ул. „Бургас“ и ул. „Преслав“, съобщават от Общината в областния град.

Журито на Пленера, проведен от 5 до 8 август 2022 година, определи три архитектурни решения за АРТ ЗОНА ХАСКОВО да бъдат доразработени в рамките на идеен проект.

Идейните решения на:

  • „Нада студио“ – арх. Антонина Тритакова, арх. Георги Събев и к.арх. Росица Мирчева,
  • арх. Манол Манолов,
  • арх. Михаил Дянков,

бяха номинирани от журито за представяне на финални идейни проекти.

На 2 декември 2022 г. от 10,30 часа в зала „Хасково“ ще се проведе представяне на доразработените проекти пред журито на Пленера и артистичната общност на Хасково.

От 29 ноември до 1 декември 2022 г. проектите ще бъдат изложени в зала „Хасково“ и могат да бъдат разгледани във времето от 16,00 до 17,00 часа.

Разчитаме на активното участие на обществеността на Хасково на финална на Пленера на 2 декември 2022 година от 10,30 часа в зала „Хасково“, когато ще бъде одобрен идеен проект за АРТ ЗОНА ХАСКОВО, подчертават от Общината.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук