ПРЕДСТАВЯТ „НЕЖНИ КУРШУМИ“ НА КНИГА, ПРЕДИ ФИЛМА

Книгата „Нежни куршуми“ се появи на книжния пазар през ноември. Тя ще бъде представена пред димитровградска публика на 6 декември в Дом-музей „Пеньо Пенев“. Неин автор е Николай Николов, а рецензент на изданието е филологът Яна Тодорова.

След няколко месеца предстои и премиерата на едноименния филм. В книгата почитателите, освен вълнуващия сюжет на Soft Bullets, ще видят и уникални фотографии от снимачния процес, преди лентата да бъде проектирана пред широката публика. „Нежни куршуми“ бе едно от петте най-добри заглавия за 2013 г., подкрепено от общината. За издаването бяха отделени 300 лв., припомнят от екипа.

nejni-kurshumi-knНиколай Николов е роден през 1988 г. в Хасково Новелата  „Нежни куршуми“, позната още като “Soft Bullets”, е дебютната му книга.  През 2012 г. Николай я пренаписва в сценарий за филм. Вълнуващата история на младия автор набира популярност, когато започва екранизацията на криминалната драма. В снимките се включва и актьорът Христо Мутафчиев. Филмът ще се появи в началото на 2014 г., но ще проследи интригуващия сюжет наполовина. Само в книгата любителите на трилъра ще разберат съдбата на „нежните куршуми“, след разкриването на истината…Кой уби Борис Бакалов?

В Димитровград книгата „Нежни куршуми“ може да бъде закупена от книжарници „Знание“. Търсете я и в книжарниците на издателска къща „Сиела“ – КНИГОМАНИЯ, в моловете из цялата страна и в интернет на www.mobilis.bg и www.siela.com. 

Компютърен сервиз и наблюдение от ВЕДИА-Х ЕООД – Димитровград – www.vedia-x.eu 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук