Представят дебютния албум на българския Пепино Галиарди

контакти

Представяне на дебютния албум с популярни песни на Митко Карев, носещ името „Богат и беден“, ще се състои на 16 януари /сряда/ от 18:30 часа в димитровградския Клуб на дейците на културата /КДК/. Аранжиментът и режисурата на албума са дело на музиканта Димчо Делев, а продуцент – Стефан Статев.

Преди 43 години момчето от Димитровград, родният Пепино Галиарди, се класира на „Златния Орфей“, написа в социалната мрежа председателят на комисията по култура в Местния парламент и председател на КДК Гроздан Грозев. Често изпълнителят може да бъде видян по моряшка фланелка и капитанска фуражка, допълва той.

Пепино Галиарди, за който стана дума, е италиански певец, популярен в Европа през 60-те и 70-те години на миналия век… В България сред най-известните му песни е „Un Amore Grande“ (Една голяма любов).

От 5 години каня Митко Карев да направим песните на нашите юношески години. Той все се дърпаше, ама сега успяхме. На 16 януари ще направим промоция на първия му албум, акцентира Димчо Делев. Входът за музикалната вечер е свободен.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук