Предлагат увеличаване на персонала на „Благоустрояване“ в Димитровград

Да бъде увеличена числеността на персонала на Общинско предприятие „Благоустрояване“ в Димитровград с две щатни бройки. Предложението е на кмета Иво Димов, което предстои да бъде разгледано от Общинския съвет на заседанието му идния четвъртък. Ако то бъде прието, числеността ще стане от 46 на 48 щатни бройки.

Първият щат е за длъжността „багерист“. Наетият на работа ще отговаря за модерната машина, която Община Димитровград предстои да придобие, за почистване на речни корита и дерета. Подробности за нея бяха оповестени преди дни на пресконференция. Активът ще бъде предоставен на общинското предприятие.

Втората позиция е за длъжността „работник, полагане грижа за животните” и касае зоокъта в парк „Вапцаров“. Той бе лицензиран през юли месец тази година, но с определени условия. За да бъдат изпълнени определените в лиценза задължителни условия, следва да бъде назначен човек, който да се занимава с ежедневната грижа за животните.

25 точки са включени в дневния ред на декемврийското заседание на ОбС. Подробности за тях може да видите на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук