Предлагат Иван Русчев и Иван Евлогиев за почетни граждани на Димитровград

контакти

Обществено обсъждане на кандидатурите за удостояване с отличието „Почетен гражданин на Община Димитровград“ ще се проведе на 5 юни 2023 г. от 17.00 часа в зала „Гроссето“. До 30 април в деловодството на Общинския съвет са постъпили две предложения за удостояване с отличието, съгласно срока в общинската Наредба № 42 за символиката, отличията и наградите на Община Димитровград. Номинирани от Граждански инициативни комитети са проф. д.ю.н Иван Русчев и Иван Евлогиев.

Иван Русчев е член-кореспондент на Българската академия на науките. Той се дипломира с отличие в Юридическия факултет на Софийския университет, където дълги години работи. Иван Евлогиев е роден и израснал в Димитровград, където основава и първия холдинг в България – „Компакт“…

На срещата с обществеността могат да присъстват всички желаещи граждани, които искат да изразят мнение за кандидатурите. Подробности за тях – на сайта на Община Димитровград – на следния ЛИНК.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук