ПРЕДЛАГАТ Д-Р СТОЙКОВ ЗА УПРАВИТЕЛ НА МБАЛ „СВЕТА ЕКАТЕРИНА“

МБАЛ Света Екатерина
контакти

Комисията за избора на нов управител на МБАЛ „Света Екатерина“ – Димитровград, предлага за мястото д-р Христиан Стойков, съобщи нейният председател, общинският съветник Юлиан Семерджиев. Днес членовете оценяваха двамата кандидати. Д-р Стойков е класиран първи, с оценка 4,86. Втори остава д-р Здравко Наков, с малко по-ниска бележка – 4,76. Оценките се образуваха, след провеждане на три етапа – отваряне на документите, преглеждане на презентации за развитие на здравното заведение и препитване, обясни Семерджиев.

Ще внеса докладна с предложение нов управител на болницата да бъде д-р Стойков. Намерението ми е да направя това на следващата сесия, каза председателят. Той заяви, че комисията си е свършила работата по избора. Допълни, че ако предложението не бъде одобрено, вероятно ще има нов конкурс. Д-р Наков, който сега е временен управител, може да обжалва. Общинският съвет има правото да приеме или не приеме евентуалната жалба.

Д-р Христиан Стойков е работил като личен лекар, има медицинска практика няколко години в Либия, в началото на кариерата си е бил лекар на спортисти. Името му се свързва и с болница „Токуда“.

Д-р Здравко Наков бе вторият кандидат за мястото. Той подаде документи и за провалилия се предишен конкурс, когато другият кандидат се отказа, а д-р Наков пропуснал да сложи трудовата книжка в плика с необходими документи.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук