ПРЕДИШНИЯТ НАЧАЛНИК – В РИО ПО ПОВЕЛЯ НА СЪДА, СЕГАШНИЯТ – СЪЩО

Да заеме възстановената си от Върховния административен съд /ВАС/ длъжност Началник на Регионалния инспекторат по образование /РИО/ на МОН се е явил днес Иван Панайотов. Кабинетът на приемничката му обаче се оказал заключен, което го принудило за известно време да се установи в една от стаите на Инспектората. Среща с колежка си по съдба и длъжност не успял да осъществи, информират медии от областния град.

Преди време сегашният началник Мариела Златева на няколко пъти бе възстановявана от съда на началническия пост, заеман доста преди това от нея, и освобождавана същия ден. Успя едва през юни миналата година, когато смени именно Иван Панайотов. Още тогава пред журналисти той заяви, че ще обжалва уволнението си и ще се съобрази с решението на съда. Сега то е в негова полза, но и договорът на Златева не е прекратен.

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

office2 ban

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук