ПРЕГОРЯ ЛИ ПРОТЕСТЪТ В ДИМИТРОВГРАД?

Протести - Димитровград
контакти

[quote]7 ДНИ В 16 СНИМКИ ОТ ВЕСЕЛИН КАРАДЖОВ[/quote]

След седмица на протести и в Димитровград, площадът надвечер е пуст. Както беше. Намаля търговията с яйца в магазините. Прозорците на EVN от седмица са чисти. Няма блокади по улиците. Животът си тече, както преди. Дали емоциите в малките градове, поначало са обречени на бързо изтляване? Според някои – да. Тук страстите на София, Варна и Пловдив ги няма. Няма изявени лидери, няма организатори, безверието е победило спонтанността.

Може би не за дълго. Може би и тук млади и не толкова млади хора ще решат, че, за да има промяна, започнатото не бива да спира? Може би и тук ще се намерят нови хора с нови идеи. Това времето ще покаже. Сега – засега нека отбележим двете седмици от появата на едно забравено чувство – на върнато, макар за кратко достойнство, с галерия кадри от протестните дни. Предостави ги колегата Веселин Караджов. Така, както ги е видял.

В свободното си време Веско се занимава със създаване и поддръжка на уеб сайтове. Хоби му е и развитието, в любителски граници, на иновативни начини за медийни излъчвания и транслации. Не се определя като фотограф, но обича да снима. Негови кадри присъстват в информационни портали, комерсиални и некомерсиални проекти, личния Фейсбук-профил. Предпочита да запечатва моменти, които правят хората щастливи. Но го привличат и обществените прояви от всякакво естество. Протестът бе една от тях. Вижте го през обектива на Веско Караджов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук