Първите прегледи в Димитровград със специалисти от болница „Майчин дом“ на 10 юли

С предварително записване. Пациентите могат да ползват направления

На 10 юли от 9.30 часа в гинекологичния кабинет в Медицински център „Шанс” в Димитровград ще започнат първите скринингови прегледи със специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом”. Прегледите ще се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления.

Телефон за записване: 0897079757

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Първите прегледи ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“.

Следваща дата за прегледи – 14 август

Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Следващата дата за прегледи ще бъде на 14 август 2021 г., отново от 9.30 часа и с предварително записване.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук