ПРАЩАТ ИВО ДИМОВ НА ИНТЕРВЮ СЪС САШО ДИКОВ. ТОЙ – ПАС

Иво Димов
контакти

[quote]НАРЕЖДАНЕТО – ЛИЧНО ОТ ПРЕМИЕРА, СПОРЕД ВОДЕЩИЯ[/quote]

Слух от началото на седмицата прати кмета на Димитровград в предаването на Сашо Диков5 за 4“. Според злите езици, срещата с журналиста трябвало да стане във вторник. Запитан по телефона вярно ли е, кметът лаконично отговори, че няма да ходи, но не уточни канен ли е. Ден по-късно мълвата стана реалност. Димов наистина е трябвало да бъде същия ден в студиото, потвърди от екрана самият Диков. Участието разпоредил не друг, а лично Бойко Борисов. В последния момент обаче пиарите на ГЕРБ уведомили водещия, че поради неотложни ангажименти събеседникът му няма да дойде. Помолили го срещата да се отложи със седмица. За потвърждение Диков се обърна към Иво Димов в телефонен разговор по време на предаването. Ето как протече той:

СД: Предполагам ще потвърдите, че за днес бяхте уведомен, че трябва да дойдете тук в студиото, да направим това интервю?

ИД: Да, да, потвърждавам го. Имаше принципна договорка за днес, но неотложни ангажименти ме възпрепятстват в момента и няма как да съм във вашето студио.

СД: Кажете, защото аз имах два варианта. Помолиха ме да го отложим. Аз казвам, след като има човекът неотложни ангажименти, няма как да не го отложим, все пак ангажиментите на един кмет са доста и по-важни според мен. Кажете какво предлагате, как да се разберем за това ваше гостуване?

ИД: Не мога да поема в момента ангажимент, тъй като сам казахте, че работата на един кмет е доста ангажираща и натоварена. При първа възможност ще се чуем и…

СД: Г-н Димов, злоупотребявате с моята доброта. Вие много добре знаете кой пожела това интервю и вие няма как да избягате от това интервю. Затова ви казвам, следващият път, ако сега не кажете ден и час, след това вече, както ми казаха, че аз ще определя деня и часа, не ми се ще дотам да стигаме. Ако обичате, дайте за вас удобен час в следващите 5-6 дни, за да се разберем. Аз ви казах, че няма да се откажа от това интервю. А на вас, както добре знаете, ви е наредено да дойдете тук и да говорите по създадения от самия вас проблем.

ИД: Г-н Диков, аз пак ви повтарям и съм изключително спокоен за сметка на вас. При първа възможност ще се обадя, ще се чуем. Може да е следващата, по-следващата седмица… Както казах ангажиментите на един кмет са доста и натоварващи, сериозни, така че не мога да ви обещая категорично ден и час отсега.

СД: Г-н Димов, в момента излагате Бойко Борисов, не някой друг, тъй като знаете, че нареждането е от него. Или не го знаете и се правите на гръмнат за пореден път.

ИД: Г-н Диков, мисля, че бях ясен и категоричен. Съгласих се да ви се обадя и да взема участие в това интервю. Допълнително, при първа възможност, ще се чуем и ще се разберем.

СД: Правите се на интересен по начин по който не го проумявам. Има нареждане от Бойко Борисов да дойдете и вие добре го знаете, че е негово нареждането.

ИД: Благодаря ви, г-н Диков и ви пожелавам успешно предаване… Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Дайте линк към видеото де!Айде аз ще го постна http://kanal3.bg/?v=10757
    А иначе Диков още в Петък каза,че Иво ще му е гост във вторник.Ами Да се вдигне Сашо и да дойде при Иво в ДГ за интервюто 🙂

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук