Пращат директора на МВР – Хасково начело на Главна дирекция „Национална полиция“

Директорът на Областната дирекция на МВР – Хасково старши комисар Венцислав Кирчев е назначен за директор на Главна дирекция „Национална полиция“, циркулира информация в медийното пространство. Според нея, до избирането на нов титуляр, временно на поста ще е комисар Недан Хаджиев, който от края на юни е заместник-директор на структурата в Хасково. Информацията за промяната, засега, не се потвърждава или отрича от ведомството.

Имахме запитвания, но не можем да потвърдим. При нас една или друга информация става факт, когато ни я потвърдят официално и когато една или друга промяна е подплатена със заповед на министъра, заявиха от пресцентъра на МВР.

По-късно оттам потвърдиха на сайта си, че Кирчев е назначен за директор на ГДНП, с министерска заповед.

Венцислав Кирчев бе назначен за директор на МВР – Хасково в началото на юни тази година. След като стана директор на ГДНП, ще поеме към София, също като предходния директор на ведомството в областния град старши комисар Ангел Цанков, който в края на октовмври временно бе назначен в звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи.



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук