ПРАЗНЯТ „БИЛЛА“, ОБЩИНАТА – В РАЗГОВОРИ СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ

Изпразване на бившия магазин „Билла“ в Димитровград извършат днес представители на хипермаркета. Останалото след затварянето на магазина оборудване се товари на ТИР, което ще се извози до централата в София. На място не уточниха дали ще успеят да направят това за ден, както и дали курсът ще бъде един или повече.

След затварянето, беше свалена характерната за хипермаркета чанта, както и табелата. От дълго време в обществото се чуват различни мнения за това какво ще стане с халето и прилежащото пространство, собственост на „Билла“. Първоначално се чу, че ще става „Карфур“, но тази информация бе опровергана. Сега има слух, че обектът ще става магазин за китайски стоки.

В момента се водят разговори с „Билла“, сподели кметът на Димитровград Иво Димов. Повече подробности, обаче, не коментира.

imot-haskovoПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. Нали Ивко искаше да прави закрит басейн? Ей му готова сград, разположена в центъра, а не на края на града, както си го мислеше до Химията да го прави. Ама най-вероятно ще направят някоя далавера, а басейн ще има, ама като направят и ледена пързалка.

  2. „sdfgdrgtg“ напиши си името ,покажи че не си само хейтър анонимен

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук