ПРАЗНИЧНО: 17 МЪРТВИ СРЕЩУ 10 ЖИВИ В ДИМИТРОВГРАД

починали и новородени
контакти

17 човека са починали между 20 и 31 декември 2012 г. Статистиката е само за Димитровград. Информация за останалите населени места от общинския отдел ГРАО в първия работен ден на новата година не можаха да дадат.

За същия период в общината са родени 10 деца. От тях 6 са момичета и 4 момчета, девет са градски, като само едно е селско. Най-много – по две дечица са заплакали на 25 и 26 декември. Последното –  на 31 декември следобед и е момиченце, съобщават от родилното отделение.

Все още Димитровград чака своето първо бебе за 2013 година. За миналата 2012-та първото новородено се появи на бял свят на 4 януари. Малката Анелия тогава тежеше 3,100 кг и 51 см дължина. Израждането бе извършено посредством секцио, под ръководството на д-р Недка Коларова в екип с д-р Нина Четалова и акушерката Катя Милкова.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук