ПРАЗНИЧЕН КРОС ОТ ДИМИТРОВГРАД ДО ХАСКОВО

В лекоатлетически крос се включиха днес мнозина ентусиасти. Той започна от района на кино „Химик“ в Димитровград и продължи до площад „Свобода“ в областния град. Повод за надпреварата е празникът на Хасково, отбелязан тържествено на 8 септември.

kros1За гладкото протичане на кроса организаторите бяха осигурили коли на спешна помощ и полиция, пътуващи се зад колоната от бягащи. Движението в петък между двата града е натоварено, заради пазарния ден в Димитровград. Както може да се очаква, едни бяха по-назад, други напред в кроса.auto-banner

Не е важно да сме първи. Важно е участието. Бягаме за здраве и удоволствие, коментираха хора от колоната. В състезанието се включиха и млади, и възрастни хора. Награждаването на победителите ще се състои по обяд в областния град.

Програмата за празника на Хасково предвижда още ред интересни прояви. Такива ще има до 11 септември. Вижте ги тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук