ПРАЗНИК ЗА ДЕНЯ НА ХРАБРОСТТА В ХАСКОВСКИЯ ГАРНИЗОН

Тържествено отбеляза Деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май хасковският военен гарнизон.  Събитие събра, в навечерието та Гергьовден, на тържествен концерт войните от формированието. Гост им бе заместник областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова.

Началникът на гарнизон Хасково подполковник Николай Александров поздрави военнослужещите и изтъкна ролята на българската армия за опазването на мира и за сигурността на населението. „Стотици са случаите, в които сме участвали в овладяване на кризи от невоенен характер в областите Хасково и Кърджали“, подчерта подп. Александров. Той пожела на своите подчинени да живеят и работят за един по-добър свят, за да пребъде България!

Тържественият концерт бе посветен на 140 годишнина от създаването на Българската армия и Деня на храбростта. По повода бяха обявени награди и повишения във войнско звание на военнослужещи от Хасково, за проявен висок професионализъм при изпълнение на поставените служебни задачи.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук