По предписание, рязаха опасни сухи клони, чистят други, след бурята

контакти

Изсъхнали сухи клони на дърво, надвиснали опасно над тротоара и пътното платно, премахнаха тази сутрин работници на „Нео Титан“ от ул. „Цар Борис“ в Димитровград. Това стана след предписание от Общината, обясниха на място.

Заради дейностите се наложи затваряне на отсечката в района, което предизвика известно затруднение за движението, но бе за сравнително кратко време. След приключването, изрязаните места бяха покрити с боя и се предприе почистване.

На място обясниха още, че планът за днес е да довършат отстраняването на паднали клони и дървета, след снежната буря, преди няколко дни.

Дейностите са започнали от началото на тази седмица, като сигнали е имало общо за близо 20 места. По думите им, дърветата са в тревни площи и не са застрашили хора и имущество.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук