ПО-МАЛКО ВОДА ПО „БЛАГОЕВ“ ЗАРАДИ КРАН

контакти

Спукан спирателен кран може да доведе до намаляване притока на вода на сградите по бул. „Димитър Благоев“. Той се намира в началото на булеварда, срещу  автобусната спирка. По-ниският дебит ще се усети най-вече от домакинствата на по-високите етажи. Надявам се да няма проблем, тъй като потреблението в сутрешните часове е по-малко. Това каза  Колю Колев, технически ръководител „градски район“ при ВиК Димитровград.

Водата няма да бъде спирана нацяло. Само кранът ще бъде притворен. Ще му бъде навита допълнителна лоена навивка. Той е позициониран на дълбочина около 2 м. За целта багерът ще изкопае дупка около метър и половина, за да се разкрие спуканата част. До обед се надяваме да отстраним аварията, ако не се случи нещо непредвидено, допълни техническият ръководител. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук