По-добра обратна връзка с гражданите прави община Димитровград  

контакти

Нова, иновативна форма за обратна връзка  с гражданите, въвежда в работата си Община Димитровград, става ясно от информация от там.

Платформата „Холър лайф” е съвременен инструмент за обратна връзка от гражданите към местната власт и прозрачен диалог с нея. Процесът е максимално улеснен и отнема само няколко секунди, просто с отваряне на интернет връзка през смартфон, таблет или компютър. Чрез платформата гражданите ще могат да изразяват мнения и да подават сигнали директно към местната власт, с цел да се подобрят работата и дейностите на общината. Това е още една форма за гражданско участие във вземането на управленски решения, създадена за хората в Димитровград и населените места, поясняват още от Общината.

За нововъведението, в началото на следващата седмица кметът Иво Димов ще даде съвместна пресконференция с управителя на агенция „Маркет линкс” Добромир Живков и основателя на дигиталната платформа „Холър лайф” Радослав Райков, на която формата за връзка с гражданите ще бъде представена.

Община Димитровград първа в България прави платформата достъпна за гражданите, подчертават от Общината.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук