По вода за абитуриентите на ПМГ „Иван Вазов“

контакти

По вода премина дефилето на абитуриентите от ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград, което се състоя тази вечер по червения килим и централната сцена на площад „България“.

Малко преди това в Димитровград се изсипа сериозен порой, но в началото на тържествената част дъждът спря, за да стане празникът пълен, за радост на завършващите ученици и публиката на площада.

Поздравления към всички отправиха директорът на гимназията Валентина Делчева, учители, родители… А един от завършващите имаше рожден ден и получи специални поздравения.

94 са абитуриентите тази година от випуск 2023 на ПМГ „Иван Вазов“. С поредица отброявания до 12 те отбелязаха завършването си…

Още снимки от дефилето, вижте на фейсбук страницата ни, с клик ТУК. Ако албумът и публикациите в електронен вестник izvestnik.info ви харесват, харесайте и страницата ни!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук