ПОЩЕНСКА КУТИЯ В ОБЩИНАТА ДАВА ПРЯК ДОСТЪП ДО КМЕТА

Пощенска кутия за мнения, сигнали, похвали и предложения поставиха в общината. Тя се намира във фоайето, където е центърът за обслужване на граждани, съобщават от администрацията.

Достъп до съдържанието ще има единствено кметът или упълномощен от него служител. Няма ограничения във формата, вида, естеството или броя на пусканите писма, уточняват от общината. Кореспонденцията ще бъде проверявана всеки понеделник. Сигналите ще бъдат селектирани, в зависимост от характера и фактите.

Новият подход дава възможност на хората за пряк достъп до кмета. Така ще се увеличи възможността за обратна информация, която ще се взема под внимание при промени и нововъведения, смятат авторите на идеята. 

[box_info]За всяка болка има лек – аптека ГЕЧЕВ – Димитровград, бул. „Трети март” – 9[/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук