Поща допълва приемни на депутат

Пощенска кутия за въпроси, сигнали, предложения… допълва приемните на народния представител Виолета Желева. Тя е монтирана преди около седмица до входа на офиса на БСП в Димитровград, както бе обещано наскоро.

Днес за пореден път депутатът организира приемна за граждани. Срещите са регулярни и се организират всеки понеделник, от 10:30 часа, когато има желаещи да участват. Заявки се правят предварително на посочения на сайта телефон, на място в офиса на партията, на адрес: ул. „Цар Симеон“ 11, както и на официалната страница на Виолета Желева във Фейсбук.

Личните срещи с граждани са много полезни, но са по-ограничени като време. С пощата повече хора могат да изразяват позиции, становища, да дават сигнали за различни проблеми. Тя се проверява всеки ден, за да реагираме своевременно на граждански въпроси, сподели Виолета Желева.

Народният представител призова хората да се възползват от допълнителната възможност. Подчерта още, че е хубаво да се посочват и контакти за обратна връзка, каквато в нерядко случаи е необходима.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук