ПОС терминали въвежда НАП

Виртуални и физически ПОС терминали ще въвежда в експлоатация  Националната агенция за приходите /НАП/, съобщиха днес от офиса в Хасково. Предвижда се устройства да има всички структури на Агенцията, като в Хасково се очаква те да бъдат шест на брой.

Пет ПОС терминала се предвижда да има в сградата на офиса на пл. „Свобода“ 2 и един при публичните изпълнители от дирекция „Събиране“ на бул. „България“ 152. Услугата ще улесни значително плащането на задължения. От една страна сметката на НАП, по която ще става плащането, ще се заверява буквално за минута, което ще елиминира случаите на начисляване на стотинки лихва, заради късно пристигнал превод. Второто голямо предимство е, че за клиентите на НАП плащането чрез ПОС ще е напълно безплатно.

До края на този месец предстои обучение на служители на офиса на НАП в Хасково по работа с ПОС терминални устройства.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук