ПОСЛЕДНО ПОВИКВАНЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ХРАНИ ОТ ЗАПАСИТЕ

1963 човека имат право да получават храни от интервенционните запаси на Европейския съюз на най-нуждаещи се. 1241 са от общината, останалите – от населените места. Втори транш за раздаване започна от днес и ще продължи до 21 декември.

Първият транш бе през октомври, като бройката за града и населените места бе същата. От Димитровград 319 човека не са си взели храните от първия транш. От селата това са направили почти всички. Неполучилите храни от първия транш могат да си ги вземат заедно с тези от втория. След изтичане на срока те вече няма да имат право да направят това. Останалите след 21 декември продукти ще отидат по социални домове или подобни структури.

За получаване хората трябва да отидат до пункта на Български червен кръст /БЧК/ в Димитровград, ул. „Цар Симеон“ 11, от 8 до 14 часа, без събота и неделя. Те трябва да си носят лични документи Дава се захар, олио, зрял фасул, леща, конфитюр, пчелен мед, вафли, картофено пюре. За продуктите трябва торба, която да издържа 25 кг. 

[box_info]Целият свят в един екран с ТРАКИЯ КАБЕЛ www.trakiacable.net [/box_info]Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук