Последното за годината училище за родители ще е на 14 декември в димитровградската библиотека

контакти

Последната за годината среща от инициативата Училище за родители ще се проведе утре, 14 декември, от 10:00 часа в Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград.

Темата ще е за ранното детско развитие, с акцент върху психичното развитие на децата. Лектор, както и при предходни пъти, ще е педиатърът д-р Йорданка Богданова.

Всички бъдещи родители на малки деца могат да се присъединят и да участват в лекцията и дискусията. Те ще имат възможност да зададат своите въпроси на педиатъра по посочената или други теми, канят от димитровградската библиотека.

Училището за родители се провежда традиционно от началото на тази година. Градската библиотека осъществява инициативата съвместно със списание „9 месеца“ и читалище „Култура“.

За изминалия период се проведоха десетина срещи по различни теми. Една от предизвикалите голям интерес бе за ваксините, с лектор д-р Кокудева. Част от другите бяха за бременността, кърменето, първите грижи за новороденото и др.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук