ПОСЛАНИК И ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ БИСТРЯТ ЗАБАВЕНИЯ РЕМОНТ НА ГКПП КАПИТАН АНДРЕЕВО

контакти

Посланикът на Турция в България Сюлейман Гьокче се срещна днес в Хасково с областния управител Кадир Исов. Гьокче обсъди с Исов няколко теми, сред които забавения ремонт на ГКПП Капитан Андреево. Той акцентира на високия процент пътни злополуки заради натоварения трафик на Е 80 през летните месеци, когато в Турция се връщат за отпуската си работещи в Западна Европа – т. нар гастербайтери. Областният управител увери госта си, че се прави всичко възмжно модернизацията на граничния пропускателен пункт да приключи до 30 юни.

На срещата бяха обсъдени още ремонтите около автомагистрала „Марица“, програмите за трансгранично сътрудничество и организиране на турско-български бизнес форум в Одрин, по подобие на проведения миналата година в Хасково.

За Сюлейман Гьокче това бе първа визита в областта от встъпването му в длъжност в началото на декември миналата година. Той бе придружаван от генералния консул на Турция в Пловдив Шенер Джебеджи. С турския посланик се срещнаха също кметът на Хасково Георги Иванов и председателят на Общинския съвет Иван Иванов.  

[box_info]За вашия спокоен и успешен бизнес – счетоводна къща АКАУНТ[/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук