Поръчка за зимно поддържане на уличната мрежа обявиха в Димитровград

контакти

Обществена поръчка, с предмет „Снегопочистване и зимно поддържане на улична мрежа и общинска пътна мрежа, разположена на територията на община Димитровград за оперативен сезон 2023/2024 г.”, обяви Общината.

Общата й прогнозна стойност е 430 000 лева без ДДС. Финансирането е със средства от републиканския и общинския бюджет. Крайният срок за получаване на оферти или на заявления за участие е 18 декември.

Предложената цена следва да включва всички необходимите разходи за осъществяване на услугата, ведно с разходи за материали, консумативи, транспорт, труд, както и всякакви други разходи, които биха могли да възникнат при по повод на осъществяване на обществената поръчка, като възложителят няма да дължи заплащането на суми в допълнение или надвишаващи цената по договора.

Уличната мрежа, общинската и републиканската пътна мрежа, включени в предмета на поръчката, са със следния прогнозен обем: общо за зимно поддържане – 420 км, от които: улична мрежа с обща дължина 304 км., общинска пътна мрежа с обща дължина 108,7 и републиканска пътна мрежа с обща дължина 7,3 км.

Настоящата обществена поръчка не е разделена на обособени позиции. Това се обуславя от факта, че всички дейности, които следва да се реализират в рамките на изпълнение на договора, са от такова естество и са взаимосвързани по начин и в степен, които при разделяне на позиции, биха довели до съществени затруднения за постигане на желания краен резултат.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук