Поредна поръчка по проекта за подобряване качеството на въздуха обяви Община Димитровград

За доставка на отоплителни устройства за битово отопление на пелети, природен газ и радиатори

След като преди два месеца Община Димитровград обяви поръчката за доставка на инверторни климатици, днес обяви и следващата. Тя е за доставка на отоплителни устройства за битово отопление на пелети, природен газ и радиатори. Поръчката е по проекта за подобряване качеството на атмосферния въздух, чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с други алтернативни форми на  отопление.

Две са обособените позиции – „Доставка на отоплителни устройства на пелети и радиатори“ и „Доставка на отоплителни устройства на природен газ и радиатори“.

Освен доставката, за всяка обособена позиция предметът включва:

–        Монтаж, тестване и пускане в експлоатация на доставените отоплителни устройства;

–        Инструктиране на крайните получатели за правилна експлоатация и поддържа;

–        Предаване на крайните получатели на цялата документация, придружаваща монтираните устройства;

–        Гаранционно обслужване на отоплителните устройства и доставка на необходимите части и материали в рамките на гаранционния срок.

Прогнозно количество на отоплителните устройства: 298 бр. уреди на пелети и 564 бр. радиатори (по първата позиция), 361 бр. уреди на природен газ и 1020 бр. радиатори (по втората позиция). Прогнозна стойност (без ДДС) – 2 067 896,00 лв. Оферти се подават до 23:59 часа на 11 октомври.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук