Полицията в Димитровград е с нов началник

И Районно управление – Димитровград е с нов началник, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Със заповед на министъра на вътрешните работи, за временно преназначен на длъжността началник на полицията в Димитровград е назначен Диньо Динев.

На поста той е заменил Тенчо Георгиев, който според появила се информация, е напуснал системата.

Главен инспектор Динев е стартирал кариерата си в МВР през октомври 2005 г., като жандармерист и полицай в поделението в Хасково към жандармерийска част – Кърджали. През 2009 г. се е преместил на работа в димитровградското управление като полицай в „Охранителна полиция“, а от 2009-та до 2014 г. последователно е заемал длъжностите младши разузнавач и разузнавач в „Криминална полиция“. В началото на 2017 г. е оглавил група „Противодействие на криминалната престъпност“ в управлението, до настоящия момент.

Завършил е висшето си образование в Русенския технически университет, магистърската му степен е по специалността „Транспортна техника и технологии“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук