ПОЛИЦАИ СПИПАХА 450 МЕНТЕТА НА ПАЗАРА, В ЕДИН ТЪРГОВЕЦ

Общо 1031 артикула със защитени търговски марки иззеха полицаи от Областната дирекция на МВР в Хасково. Близо 450 от ментетата са открити на Неделен пазар в Димитровград. Продавачка от Нова Загора не е представила документ за произход на стоките – тениски и блузи.

Останалите облекла – детски екипи и якета, са конфискувани в Хасково, на адрес на ул. „Персенк“. Хасковлийка също нямала документ за тях.

В друга акция през уикенда служителите на хасковската дирекция конфискуваха цигари, тютюн и алкохол. Намерени са общо 22 431 цигари, 2,4 кг тютюн, 410 литра алкохол, 74 кг и 84 литра препарати за растителна защита. Проверени са жилища, търговски обекти, коли и лица на територията на Хасково, Димитровград и Свиленград.

Кражба от шивашки цех е станала вчера в Димитровград, съобщава още в бюлетина си МВР. Неизвестен откраднал дамска чанта, в която имало златни накити, лични документи, телефон, както и 600 лева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук