ПОЛИЦАИ ПОКАЗВАТ МАЙСТОРСКО КОРМУВАНЕ НА СЪСТЕЗАНИЕ

контакти

Униформени от цялата страна ще покажат майсторско кормуване идната събота в Хасково. Областният град ще бъде домакин на 24-то национално състезание „Пътен полицай на годината“. Гости на събитието ще са представители на ръководството на Министерството на вътрешните работи.

Официалното откриване на състезанието е на 10 септември, от 10:00 часа, на паркинга зад комплекс „21 век“. На него ще бъдат изградени авто и мотополигони, на които полицаи ще демонстрират умения с патрулни коли и мотоциклети.

auto-bannerДнес пристигат отбори от всички областни дирекции на МВР, както и от столицата. Като домакин, от дирекцията в Хасково ще участват два отбора, както е по регламент. Програмата започва с проверка на познания от нормативната уредба, тест по оказване на долекарска помощ на пострадали при пътни произшествия и състезания по стрелба. Церемонията по награждаването на победителите ще се състои в събота вечерта в хотел „Европа“.

Националното състезание „Пътен полицай на годината“ се провежда ежегодно от 1992 г. Целта на престижната надпревара е да провери професионализма на пътните полицаи, теоретичните им познания и практически умения, свързани със службата.

Организатори на 24-то издание са отдел „Пътна полиция“, Съюз на българските автомобилисти /СБА/, Български червен кръст /БЧК/, Община Хасково, Областна дирекция на МВР.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук