Полицаи на косъм от инцидент с агресивен шофьор. Отнасят и ругатни

контакти

Полицаи с патрулен автомобил са били на косъм от катастрофа с друг автомобил, направил рязка маневра. Ситуацията става на ул. „Първи май“ в Димитровград. Шофьорът на колата отказал да даде документите си за проверка, държал се агресивно с полицаите и бил отведен от тях в управлението.

Вчера по обяд автопатрул обхождал района на ул. „Първи май“. Двамата старши полицаи забелязали „Форд“, предприел маневра, с която за малко да предизвика пътен инцидент със служебната кола.

Униформените предупредили 26-годишния водач да бъде внимателен и поискали документите му за проверка. Момчето категорично отказало. Това усъмнило полицаите и те му разпоредили да отиде с тях в полицейското управление за установяване на самоличността му.

В този момент младежът започнал да бута и ругае полицейските служители, което довело до задържането му. Тестван е за алкохол и дрога, пробите му са отрицателни, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. По случая в димитровградското управление е стартирало бързо производство.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук