Полицаи и митничари търсят нелегално гориво в Димитровград

Съвместни операции, за разпространението на горива и петролни продукти, провеждат служители на МВР, Метрологичен надзор, НАП и пожарникари…

Днес следобед полицаи и митничари се намираха на Панорамния път в Димитровград, където правеха проверка на варели и вземаха проби от тях.

Към момента няма официална информация каква е течността във варелите, както и дали има констатирано нарушение. По неофициална такава, става въпрос за гориво без документи.

Проверки се правят на различни места в областта, но резултати се обявяват, при разкриване на нередности, поясниха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Допълниха, че подробности за конкретната акция ще има на по-късен етап.

От Дирекцията междувременно съобщиха, че бензиноколонка в село Славяново е била без пломби от Института по метрология. Същата е запечатана, като са дадени предписания за корекция. Открит е също така вкопан в земята и недеклариран съд, с неустановен обем и съдържание, а проверката продължава.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук