ПОЛЗВАТЕ ЛИ ЕНЕРГИЯТА РАЗУМНО? ОТГОВОРЪТ – ОТ EVN

Тест за самооценка доколко е ефективна използваната в дома енергия подготви EVN. Дружеството продължава кампанията си за информиране за факторите, влияещи на потреблението на енергия. Поредната крачка в тази посока е разработена от специалисти анкета с 10 въпроса, под формата на тест – Умеете ли да ползвате енергията разумно?

Всеки въпрос има 3 възможности за отговор. Срещу всеки от тях е записан определен брой точки. При сумирането всеки клиент може сам да определи в коя група потребители попада и до каква степен използва ефективно електроенергията в своя дом и сграда. Отговортите ще дадат информация за навици и нагласи при потреблението и в случай на необходимост – да се вземат мерки за подобрение. Анкетата вижте тук.

Допълнителна информация за факторите, оказващи влияние на потреблението може да бъде намерена и в брошурата на ЕVN България „Полезно за потребители на електроенергия“. В нея с конкретни примери се демонстрира от какво зависи потреблението на електричество, а от там и размерът на месечната фактура за електроенергия.

delchev2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук