ПОЛАГАТ НОВИЯ АСФАЛТ ПРИ ВРЪЗКАТА НА БУЛ. „РАКОВСКИ“ С УЛ. „РОМЕН РОЛАН“

Полагането на новия асфалт, при връзката на бул. „Георги С. Раковски“ и ул. „Ромен Ролан“ в Димитровград, стартира днес. Отново бе потвърдено обещанието, че улицата ще бъде отворена за движение в края на седмицата. Най-късно в понеделник, коментираха на строителния обект.

Ще бъдат положени три пласта настилка – битумизирана, биндер и плътна, с обща дебелина 16 см. След това ще се очертае и маркировка. Всички останали дейности са завършени или на приключване. Те се реализират по проект „По-добър достъп“, финансиран от Община Димитровград.

От днес полагаме асфалта, защото имахме ангажименти по автомагистрали „Марица“ и „Тракия“, коментираха от изпълнителя „АБ“ АД. Ремонтите по аутобаните спират на 1 юли. Там, където не може да се приключи, те са стопирани, за да се освободи трафика през юли и август.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук