ПОКАЖЕТЕ КУЛИНАРНИ УМЕНИЯ НА КОЛЕДНА ТРАПЕЗА

контакти

Покажете своите кулинарни умения и ни разкрийте тайните на своите рецепти, предавани от поколение на поколение, канят от общината. Тя организира провеждането на вкусна, атрактивна и богата Коледна трапеза. Ще се радваме, ако освен младите домакини, баби и внучета, участват и мъже, които да докажат, че хората от мъжки пол са най-добрите кулинари в света, допълват от администрацията.

Желаещите могат да заповядат на 14 декември, от 12 часа, на пл. „България“. Те имат възможност да се представят в четири раздела, с неограничен брой ястия – обредни хлябове, постни гозби, местни специалитети и сладкиши.

За записване хората трябва да отидат на 11 етаж, стая 117 в кметството или да позвънят на тел. 0391/68 288 – Валентина Костова. Рецептите на ястията може да се изпращат на e-mail: [email protected]

[box_info]Красиви, удобни, функционални – МЕБЕЛИ ESTILO: www.estilo.bg [/box_info]Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук