ПОИСКАШ ЛИ, КАЗВАТ ПРЕДИ ДА СПРАТ ТОКА ЗА НЕПЛАТЕНА СМЕТКА

EVN Димитровград
контакти

От началото на годината EVN ще известява клиентите за просрочени задължения на консумирана еленергия, заради които предстои прекъсване на захранването. Услугата е безплатна, а съобщаването става три дни преди прекъсването, чрез sms или имейл. Без значение е и кой е използваният мобилен оператор, съобщават от компанията.

За целта е необходимо абонатите, ако поискат, да попълнят еднократно декларация, която се намира на сайта на дружеството или да отидат на място в офисите на компанията. В нея се попълват име, ИТН (номер на измервателна точка, видим от предишна фактура), валиден имейл или номер на мобилен телефон. Като допълнителна опция, при попълването на декларацията може да се заяви и безплатна услуга за уведомление за стойността на месечната си фактура също по sms или имейл.

От EVN напомнят, че сроковете на консумираната електроенергия са от 1-во до 15-то число на месеца (за I група клиенти) и от 11-то до 25-то число на месеца (за II група клиенти). След изтичането на съответния срок, дружеството предоставя още 10 дни, в които клиентът може да плати със законовата лихва за забава.

Подробна информация може да се получи на www.evn.bg, денонощен телефон 0700 1 7777, по email [email protected], както и на място във всеки EVN офис.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук