Пожар обхвана помещение с животни и кошери

Още пожари, заради небрежност при палене на огън

контакти

Пожар обхвана помещение с животни и пчелни кошери в близост в Бряст. Пламъците избухват в неделя сутринта. Причина за тях е късо съединение, информират от Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково.

Пожарът унищожава крава, 8 кошера, 100 бали фураж, 140 квадрата покрив, 120 квадрата разгъната площ на сгради и резачка за дърва.

Два екипа с огнеборци от звеното в Димитровград бяха извикани на място да гасят, уточняват от Регионалната служба. Благодарение на намесата им са спасени 17 животни и четири сгради.

10 квадрата покрив от навес изгоря в Динево, след небрежност при боравене с открит огън, на 15 септември, съобщават още от пожарната.

Ден по-късно, по пътя за Асеновата крепост, след Хасково, изгарят три фургона, мебели, покъщнина и сухи треви. Причината е отново небрежност при боравене с открит огън. Такава е и причината да изгорят 20 дка иглолистна гора в землището на Райова могила.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук