ПОЖАР ГОРЯ В БАРАКИТЕ НА БИВШИЯ БРИГАДИРСКИ ЛАГЕР

пожар
контакти

Пожар горя в бараките на бившия Бригадирски лагер, в близост до „Кауфланд“. Пламъците обхванаха постройките, намиращи се в източния край. Според очевидци, пожарът е лумнал около 23 часа. По това време сигнализирали на тел. 112. Две пожарни гасиха огньовете, появиха се и няколко патруни коли на полицията.

Живущи от съседните блокове по бул. „Димитър Благоев” и ул. „Ромен Ролан” споделиха, че мястото ползват доста хора да играят карти. Превърнало се е в нещо като клуб на пенсионера. Играят до около 21 часа вечерта най-късно. Когато няма какво да правят, идват тук през деня и вечерта. Възможно е някой да е изтървал цигара. Има и печки на твърдо гориво, които също могат да са причинител на пожара, казаха някои от присъстващите.

За момента не може да се каже дали има пострадали. Предстои също уточняване на материалните щети. Повече подробности izvestnik.info ще публикува утре, след излизане на официалната информация в бюлетина на пожарната.

През септември миналата година част от бараките също изгоряха. Огън тогава обхвана тези до бившето тенис корт игрище. В пожара леко бяха засегнати и няколко автомобила. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук