ПОЖАРИ, ОТ КЪСИ СЪЕДИНЕНИЯ, ИЗПЕПЕЛИХА ДВЕ КОЛИ

Пожари изпепелиха две коли в Димитровград и Харманли. И при двата случая, причината са къси съединения, информират от Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Рано сутринта в събота, пламнал лек автомобил Ауди, на ул. „Патриарх Евтимий“ в Димитровград. Пожарът тръгнал от двигателя, за гасенето на който пристигнал един екип от местната противопожарна служба.

Късно вечерта същия ден подобен инцидент станал и в Харманли. Запалила се лека кола Волво, с врачанска регистрация, на бул. „България“. Пожарът тръгнал от елкабел на динамо.

От петък до неделя, служителите в структурните звена на Регионалната дирекция участвали в ликвидирането на 21 произшествия.

След небрежност при боравене с открит огън, изгорял 40 квадрата покрив, документи, 30 квадрата стени са опушени от стая на къща в Сусам.

Забравена хавлия на елпечка довел до пожар в апартамент на ул. „Каменни“ в Хасково. При друг подобен случай, пожар избухва в кухня на ул. „Драгоман“ в областния град, след забравен включен котлон. Сред другите произшествия са пожари в сухи треви.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук