ПОЕТАПНО ЗАТВАТЯТ БУЛ. „СТЕФАН СТАМБОЛОВ“ ИДНАТА СЕДМИЦА

контакти

Поетапно, за по два дни, от понеделник до четвъртък ще бъдат затворени участъци от бул. „Стефан Стамболов“ и кръстовището към него, съобщават от Община Димитровград.

В понеделник и вторник ще се извършват ремонтни дейности по булеварда, от кръстовището до пресечката с ул. „Ивайло“. Гражданите ще могат да ползват обходен маршрут по бул. „Георги С. Раковски“.

В сряда и четвъртък ще бъде затворено цялото кръстовище. Тогава ще се ползва обходен маршрут по ул. „Захари Зограф“ – ул. „Вилхелм Пик“, от където ще има достъп до бул. „Георги С. Раковски“ – през новия булевард покрай „Енди“ – ул. „Ромен Ролан“, до бул. „Димитър Благоев“.

Временната организация на движение се налага във връзка с подмяна на главен водопровод към кв. „Каменец“ и главен водопровод по бул. „Г . С. Раковски“, захранващ живущите до църквата и кв. „Простор“, както и водопроводни отклонения към жилищни блокове 6 и 8 по бул. „Ст. Стамболов“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук