ПОД ПАТРОНАЖА НА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА, „ГАЛАКСИКО“ ОТКРИВА ФЕСТИВАЛ

Галаксико
контакти

Изпълнители от танцов център „Галаксико“ ще открият Национален фестивал на детската книга. Той ще се проведе под патронажа на вицепрезидента Маргарита Попова, от 7 до 9 май в Сливен. За събитието танцьорите ще подготвят спектакъла „Приказни герои“, който ще покажат в сливенския драматичен театър. Поканата е дошла от главния балет режисьор на операта в Бургас – Христо Симеонов. По предварителна информация водещи на събитието ще бъдат Асен Блатечки и Мария Сапунджиева.

На 29-ти този месец децата от танцовата школа заминават за сръбския град Нови Сад. Ще участват в Международен танцов шампионат „World dance star tur`2013“. Състезанието ще се проведе в най-голямата танцувална зала „Сити спенс“. Поканени са  международни съдии от Аржентина, Бразилия, Холандия, Белгия, Южна Африка, Австрия и Полша. Димитровградската школа участва за първи път на турнира, където ще се представи със 6 изпълнителя, които ще изиграят за сръбската публика репертоар от 18 танца. Състезанието е изключително за солови участници. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук