ПОДПИСКА СРЕЩУ ПАВИЛИОНИТЕ НА „БУЛГАРТАБАК“ В ДИМИТРОВГРАД

Подписка срещу павилионите на „Булгартабак“ тръгна в Димитровград от вчера. В много магазини и обекти продаващи цигари тя вече е факт. Има я на много места по бул. „Христо Ботев“, „Димитър Благоев“, централната част и на други места. Организират я собственици на обекти. Един от тях е Чавдар Чанков, управител на павилиона срещу новата автогара. Протестираме не толкова заради обектите. Притеснява ни това, че са прекалено много. Поставени са до утвърдени магазини и с колеги се опасяваме, че ще подбият търговията, заяви той. Допълни, че са водени разговори със собственици на обекти и общински съветници. Идеята е скоро да се инициира събрание. На него да се обсъди ситуацията.

За поставянето на будките ОбС гласува положително на заседание през декември миналата година. Общо 19 павилиона са поставени на различни места в града.

Чий са павилионите в Димитровград? Очаквайте продължение на темата. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. В града се говори ,че павилионите са на небезизвестния депутат Делян Пеевски

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук