ПОДПАЛИХА ДЖИПА НА ВОЙВОДА № 1 В ДИМИТРОВГРАД

Без джип остана лидерът на войводите от ВМРО в Димитровград Деница Жекова. Колата Киа Соренто пламнала около 3:45 часа тази сутрин, когато сигнал подали съседи. Леко засегнат от пламъците е и бял Опел, съобщиха очевидци.

Пожарникарите дошли бързо на адрес ул. „Иван Вазов“ 10. Въпреки намесата им, автомобилът е изгорял напълно.

kola-izgorqla-2Сбъркали са колата, категорична беше Деница Жекова. Купихме я по Коледа от автоджамбаз в Димитровград. Направих грешката да не сменя номерата. Почти съм сигурна, че подпалвачите са мислели, че друг е собственикът, каза лидерът на ВМРО.

Според Жекова, не може да става дума за лична саморазправа или такава на политическа основа, довели до палежа. Не дължа нищо на никой, нито някой ми дължи. В политиката също се разбирам с всички, допълни тя. Преди Жекова караше Фолксваген, който е продаден наскоро.

baner-widBan-ODПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. „В политиката също се разбирам с всички, допълни тя“ „лидерът на войводите от ВМРО в Димитровград“??? ВОЙВОДА № 1 В ДИМИТРОВГРАД :):):)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук