Подозирани за престъпления спипаха в Димитровград

Криминално проявен, без книжка, в срок на административно наказание, свален от БМВ 520

Криминално проявен и спътникът му спипаха полицаи в Димитровград. Задържали ги при проверка на пътя. 47 годишният водач на лек автомобил Форд Фиеста се представил с чужда самоличност, но не успял да заблуди патрула. Установено било, че човекът е от София, с многократни криминални прояви. Заедно с него пътувал 50 годишен димитровградчанин.

Лицата са заподозрени в извършването на престъпления в Хасково и Димитровград. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава, информират от полицията.

Пак при проверка на пътя, в Димитровград е задържан и друг криминално проявен. БМВ-то 520, което управлявал, било спряно на улица “Й.Николова“ от служители на мастното Районно управление, които установили, че 39-годишния шофьор няма свидетелство за правоспособност. Освен това, оказал се и с течащо административно наказание. Задържан е за 24 часа и по случая е образувано бързо производство.

Снимка от www.actualno.comПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук