Подменят кухненското оборудване на социалния патронаж по проект за 29 990 лева

контакти

Предстои подмяна на кухненското оборудване на Домашен социален патронаж в Димитровград. Ще се закупят и монтират нови енергоефективни уреди, отговарящи на съвременните български и европейски стандарти.

Дейностите се реализират по проект „Обновяване и модернизиране на оборудване за Домашен социален патронаж, Димитровград ”. Договорът за изпълнение бе подписан на 10 юли от кмета Иво Димов с Фонд „Социална закрила“, към Министерството на труда и социалната политика. Общата стойност на проекта е 29 990 лева. Финансовите средства, отпуснати от фонда, са 26 991 лева. Община Димитровград участва със собствено финансиране, в размер на 2 999 лева.

Реализацията на проекта ще осигури по-добри възможности за приготвяне на качествена и здравословна храна, за намаляване на себестойността й, осигуряване на по-добри условия на труд за работещите и др. Срокът за изпълнението на дейностите е до 31 октомври тази година.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук