ПОДКРЕПЯТ РОДНИ ФИРМИ ЗА ИЗЛОЖЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ

контакти

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия /ИАНМСП/ организира национално участие на родни фирми на Mеждународното изложение зa хранително-вкусова промишленост ANUGA. То ще се проведе от 5 до 9 октомври 2013 г. в Изложбения център Koln Messe, Кьолн, Германия, съобщават от агенцията.

На националните щандове с обща изложбена площ над 300 кв. м. своята продукция ще представят български производители от различни направления на хранително-вкусовата индустрия – месни и рибни продукти, шоколадови и захарни изделия, консерви, мляко и млечни продукти, безалкохолни напитки.

Предвижда се изложбените щандове с българските участници да се разположат в палати ANUGA FINE FOOD и АNUGA ORGANIC. ИАНМСП поема разходите на участниците за наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация, включване в каталог, рекламиране на участието. Прогнозният размер на предоставяната финансова помощ е 15 000 лева на предприятие участник.

Заявки за участие се приемат до 12 май включително. Подробна информация за условията за участие на Mеждународното изложение зa хранително-вкусова промишленост ANUGA е публикувана на интернет страницата на ИАНМСП. Разяснения могат да бъдат получени от г-н Траян Трендафилов, главен експерт в отдел „Развитие на експортния потенциал”, ИАНМСП, тел. 02 940 7981, e-mail: [email protected]. Допълнителна информация може да се получи също от Лана Мумджиева, старши експерт „Връзки с обществеността“ в ИАНМСП, тел.: 02/940 79 97,e-mail: [email protected].

Националното участие на български компании в Mеждународно изложение за храни и напитки ANUGA, Кьолн, Германия, се организира по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук