Подкрепа за младите в листата с номер 5 заявиха димитровградчани

Кандидатите от ГЕРБ-СДС Божидар Петков и Емил Френгове се срещнаха с десетки граждани

Срещите с хората очи в очи са зареждащи и ни дават ясна представа за това, което ги вълнува, споделиха кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС Божидар Петков и Емил Френгов, които се срещнаха с десетки граждани в мобилни станции в Димитровград.

Подкрепа за младите попълнения в листата с номер 5 изразяваха димитровградчани, които искаха да разберат повече за начина на гласуване с машините, за политиката на ГЕРБ спрямо доходите, подкрепата за младите хора.

През последните десет години Брутният вътрешен продукт (БВП) се е увеличил с повече от 20%, а нарастването на минималната работна заплата с повече от 40%. По време на кризата 300 000 души запазиха работните си места и 30 000 фирми бяха подкрепени.

Програмата на ГЕРБ планира да направи България най-доброто място за бизнес в Европа, чрез:

  • Бързи, евтини и изцяло електронни услуги за стартиране на бизнес.
  • Облекчаване на инвестиционния процес – премахване на 50 % от регулаторните режими в него.
  • Въвеждане на мълчаливо съгласие за съгласувателните, регистрационни и разрешителни режими за стартиране на бизнес.
  • Държавата ще поеме 60% от осигурителния доход на 60 000 млади хора, които след завършване на училище и/или университет да останат да работят в България за период от 12 месеца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук