ПОДГРЯВАТ ПУБЛИКАТА ЗА КОНЦЕРТА НА „КИКИМОРА“

Кикимора
контакти

Жест към рок група „Кикимора“ направи общината, популяризирайки концерта им, който ще се състои след няколко дена в спортна зала „Младост“. Подробности на пресконференция даде Венцислав Григоров, съорганизатор и приятел на основателя на бандата Николо Коцев. „Кикимора“ е създадена през 2011 г. От днес стартира националното си турне, което ще премине през 14 града на страната.

Венцислав Григоров сподели, че Николо Коцев се двоумял дали да избере Хасково или Димитровград. Надделяло това, че е израснал в града край Марица, учил е тук и има много приятели. От друга страна, амбицията била да се покаже, че в града има място не само за чалга, но и за други стилове. Съорганизаторът дори каза, че феновете на рока в Димитровград са повече, отколкото в областния град.

Николо Коцев пробива на международната сцена с шведската група „Балтимор“. Издава албуми в Япония и Европа. Няколко години по-късно създава групата „Брейзън Абът“. Издава пет студийни тави, в които участват Глен Хюз, Иън Хаугланд, Мик Микаели и др. През 2001 г. написва и издава рок операта „Нострадамус“. През 2004 г. се присъединява към групата на Робин Гиб (един от братята Гиб от „Би Джийс“) като китарист, а по-късно и като музикален директор.

Заповядайте на концерта на „Кикимора“, на 15 април, от 19:30 часа, канят организаторите. Билети ще се продават на място, час и половина преди събитието. Цените за възрастни са 10 лв., за деца – 5 лв. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук