Подготвят ремонт на още три улици в Димитровград

контакти

Подготвя се ремонт на още три улици в Димитровград, става ясно от обявена от Общината обществена поръчка.

Става дума за реконструкция на ул. „Оборище“, рехабилитация на ул. „Панайот Волов“ и основен ремонт на участък от обслужваща улица и прилежащи паркинги, намиращи се източно от бул. „3-ти март“.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 776 000 лева без ДДС, които ще бъдат осигурени от общинския бюджет.

За реконструкцията на ул. „Оборище“ са предвидени 354 000 лева. Максималният срок за изпълнение е 160 календарни дни, от които до 50 календарни дни за изработване на инвестиционния проект и до 110 календарни дни за изпълнението на строително-монтажните работи.

За рехабилитацията на ул. „Панайот Волов“ – 321 000 лева, като се предвижда асфалтиране, водопровод и обхващане на две обслужващи алеи. Тук сроковете за изпълнение са същите.

За третата позиция, свързана с основен ремонт на участък от обслужваща улица и прилежащ паркинг, ще бъдат заделени 101 000 лева. Максималният срок за изпълнение е 100 календарни дни, от които до 50 календарни дни за изработване на инвестиционния проект и до 50 календарни дни за изпълнението на строително-монтажните работи.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук