Подаръци тук има за всички от сърце. Магията на магазин „Дионисий

От дълги години магазин „Дионисий“ в Димитровград предлага най-разнообразни и качествени артикули. И това не е изненада за никой, който го е посещавал. С тях със сигурност ще изненадате приятно и зарадвате близки, приятели, дори и себе си за празниците. Те са подходящи за всякакви поводи и най-вече за Коледа, Нова година, за имените дни…

Разнообразието е повече от богато. На витрините – като в магия, има много идеи за подаръци, голяма част от които са ръчно изработени или представени по оригинален начин.

Усмихнатите продавач-консултанти ще ви насочат в избора, ще ви помогнат при съчетанието на подаръци и ще ги опаковат по най-красивия начин.

„Дионисий“ работи без почивен ден, включително по Коледа и Нова година. Ще почива само на 1 януари. От понеделник до петък е отворен от 9:30 до 19:00 часа, в събота и неделя – от 10:00 до 18:00 часа. На 24 декември ще посреща клиенти до 17:30 часа, а на 31 декември до 13:00 часа.

Магазинът постоянно разширява продуктовата си гама. Той е специализиран в продажбата на вино и маркови алкохоли. Ще откриете още свещници, елхички, статуетки, коледни играчки и картички, инкрустирани бутилки, икони, картини, чаши и сервизи, бижута, бижутерийни кутии, несесери, стилни портфейли, химикалки, писалки и всякакви сувенири… Вижте ги на място или на страницата на магазин „Дионисий“. Част от тях може да разгледате и във видеото и да се почувствате поздравени за празниците – на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук